Cicle Jazz Acústic presenta: MARCO MEZQUIDA

Marco Mezquida tancarà el cicle Jazz Acústic amb un concert de piano solo que tindrà lloc el proper dijous, 19 de maig a les 20.30 a la Sala 2 de l’Auditori Enric Granados de Lleida. Les entrades ja es poden comprar a la taquilla de l’auditori al preu de 8 € (anticipada) i a 10 € el mateix dia del concert.
Amb 28 anys, Marco Mezquida ha esdevingut un dels músics més valorats i sol·licitats del panorama jazzístic espanyol. Ha gravat nombrosos discs col·laborant amb músics diversos i ha estat responsable del llançament de 8 treballs com a líder dels seus propis projectes. El seu talent l’ha dut a tocar als escenaris més importants del circuit internacional del jazz, des del Blue Note de Nova York al Bimhuis d’Amsterdam. La seva música ha fascinat públics i crítics de tots els continents, amb un estil pianístic molt personal i una tècnica instrumental impressionant. Avui Marco Mezquida és, sense cap mena de dubte, un dels valors més grans del nostre jazz i un artista qui encara queda un molt llarg recorregut per continuar sorprenent els amants de la bona música.

“Jazz Acústic” és un cicle creat per la productora Quadrant en col·laboració amb l’Auditori Enric Granados. La intenció és oferir una programació de concerts de jazz sense amplificar el so. Es tracta d’una oportunitat poc usual d’escoltar música amb el so natural dels instruments, amb una acústica lliure de les alteracions causades per la tecnologia. Artistes com Jerry Bergonzi, Perico Sambeat, Jebb Patton, Jordi Mestre, Peter King o Víctor de Diego ja han actuat en aquesta programació.

Deixar el teu comentari