jazztardor@quadrantcorner.com

Entrades

VENDA D’ENTRADES

Punts de venda anticipada:

CAFÈ DEL TEATRE DE L’ESCORXADOR

A causa de la situació epidemiològica i fins que no es canviïn les mesures per al control de la pandèmia LA VENDA ANTICIPADA per als concerts al Cafè de Teatre serà EXCLUSIVAMENT ONLINE.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS
Plaça Mossèn Cinto s/n
Tel. 973 70 06 39

Matí: dimarts i dijous de 10h a 12h
Tarda: de dimarts a divendres de 17h a 20h

Només entrades pels concerts programats en aquest espai.

Punts de venda en línia:

codetickets

auditori

 

Entrada reduïda:

Preu d’entrada reduïda per a socis/sòcies de l’ATENEU POPULAR DE PONENT, CLUB TR3SC, ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FIRA DE TITELLES DE LLEIDA, AMICS DE LA LLOTJA i membres de la UNIVERSITAT DE LLEIDA i del CONSERVATORI, ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLEIDA, ESCOLES DE MÚSICA DE LLEIDA, CARNET SÈNIOR i BIBLIOTECA PÚBLICA DE LLEIDA exclusivament a taquilla, el dia del concert*. Cal presentar el carnet. Es té dret a una entrada amb descompte per cada carnet.

* ENTRADES SUBJECTES A DISPONIBILITAT
L’organització no pot garantir plenament que quedin entrades disponibles a taquilla. Aquest any, especialment, amb un aforament molt limitat, és recomanable adquirir l’entrada anticipada a través de la venda en línia.

Reserves:

A causa de la situació epidemiològica i fins que no es canviïn les mesures per al control de la pandèmia NO HI HAURÀ RESERVA PER EMAIL NI PER QUALSEVOL ALTRE MITJÀ, per les limitacions d’aforament.

Resum:

Concerts al Cafè del Teatre i al Museu d’Art Jaume Morera: venda anticipada online i venda a taquilla el mateix dia del concert, tenint en compte que hi ha un límit d’aforament que no garanteix la disponibilitat d’entrades.

Concerts a l’Auditori Enric Granados: venta anticipada a la taquilla de l’Auditori i venda online. Venda a taquilla el mateix dia del concert, tenint en compte que hi ha un límit d’aforament que no garanteix la disponibilitat d’entrades.

Per a més informació:
jazztardor@quadrantcorner.com
http://www.facebook.com/jazztardor
http://www.quadrantcorner.com/jazztardor
http://www.instagram.com/jazztardor