The Sey Sisters: Concert Gospel de Nadal

LET FREEDOM RING

The Sey Sisters són l‘Edna Sey, la Yolanda Sey i la Kathy Sey, un espectacular trio de veus negres que fa que sigui un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment.

Aquest trio de veus femenines ens convida a viure un sentit viatge musical amb cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Amb una fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes germanes estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva energia contagiosa, la música, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.

Amb una indumentària que ens recorda les grans dives de la música negra, comparteixen escenari amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, qui les ajuda a completar un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineix els seus espectacles.

Després de tots aquests anys, i ara que es troben en un moment d’esplendor, decideixen treure a la llum el seu primer disc, `Let freedom ring‘. Deixa que la llibertat ressoni, deixa que la llibertat truqui a la porta, deixa que la llibertat faci sonar el seu cant unànim a l’esperança. ‘Let freedom ring’ és part del discurs de Martin Luther King ‘I have a dream’ del 1963, i així fan un
petit homenatge per recordar la lluita dels esclaus i, al mateix temps, la lluita del poble afroamericà pels seus drets civils. The Sey Sisters alçen un cant a la llibertat per a tot aquell que estigui oprimit, per a tot aquell que
se senti discriminat, per a tot aquell que estigui lluitant per la llibertat i, també, perquè poguem viure en un món una mica millor. Un món en el que la solidaritat sigui l’únic color que importi, l’únic cant que s’alci per sobre dels altres.

The Sey Sisters, el Color del Gospel de casa nostra

Entrada: 15 euros / Anticipada: 12 euros
Entrada Online

Plànol de l'event

Compartir el plànol