Charles McPherson editarà el seu proper disc amb Quadrant

Charles McPherson, llegenda vivent de la música afroamericana i un dels grans saxofonistes de la història del jazz, editarà el seu proper disc a la nostra companyia Quadrant Records.
Les sessions de gravació es faran la setmana vinent aprofitant la gira que li hem organitzat per l’estat espanyol. Mcpherson gravarà acompanyat de Bruce Barth al piano, Jeremy Brown al contrabaix i Stephen Keogh a la bateria.

McPherson és un dels saxofonistes alts més destacats de la història del jazz. Va ser membre estable de la banda del mític contrabaixista Charles Mingus durant dotze anys. Durant la intensa dècada dels anys seixanta va aportar els solos del seu saxo a alguns dels discos més representatius d’aquells dies d’irrepetible creativitat. L’actor i director de cinema Clint Eastwood va confiar en McPherson per interpretar els solos del genial Charlie Parker en la pel·lícula Bird, dirigida pel mateix Eastwood que va aconseguir un dels millors apropaments cinematogràfics a un músic de jazz.

La carrera de McPherson com a líder ha estat protagonitzada per la música d’alçada. Aquest mestre ha enregistrat i actuat per tot el món, acompanyat de col·laboradors de luxe o actuant amb figures com Bill Charlap o la novaiorquesa Lincoln Centre Orchestra.

Més informació sobre els concerts

Foto: Antonio Porcar

Deixar el teu comentari